KUTATÁS

 

A tanszék munkatársai a következő kutatási programokban vesznek részt:

 

  • A természetes eredetű karotinoidok metabolizmusa tyúkfélékben (OTKA - T- 042846)(lezárt)

  • Paradicsom és likopin tartalmú melléktermékének hasznosítása élelmiszerek és takar-
    mányok beltartalmi értékeinek növelése céljából (NKTH-GAK-ALAP1-00140/2004)
    (lezárt)

  • Az almaecet immunmoduláns hatásának vizsgálata (BUSZESZ ZRt - innovációs pályázat)(lezárt)

  • Természetes anyagokkal dúsított (egészségóvó) árutojás előállítás kidolgozása (FVM KF-61)(lezárt)

  • Luteinnal dúsított tojáspor előállítása (KMR_10)(lezárt)

  • Természetes antixidánsokkal kiegészített száraztészta előállítása (KMR_12)(lezárt)

  •  Endokrin diszruptoroknak mitokondriumok által mediált, a neuronok magreceptoraira kifejtett hatásai (OTKA 2016)

   

Neptune Halgatói Kezelőfeület    Neptune Oktatói Kezelőfeület